Попри війну, складність будувати будь-які плани цьогоріч до семінарії на різні форм навчання вступило більше 300 студентів.

 

Віруючі люди різного віку та з різним досвідом вирішили вчитися, щоб отримати необхідні інструменти для цілеспрямованого  служіння людям та суспільству. Їхня мета — прославити Бога  та допомогти іншим зростати у Господі Христі.

 

Щоб бути корисним людям, суспільству, не завжди достатньо одного бажання. Потрібно мати як бажання, так  і знання, як допомогти, як служити, як впливати без шкоди і руйнування, а збудовуючи. Саме тому навчання набирає особливої ваги в такі кризові часи, в які Бог дав нам жити.

 

Відповідаючи на потреби церкви та виклики, з якими стикається наше суспільство, цього року КБС відкрила три нові сертифікатні програми:

  • ПАРАКЛΣО (Параклео) Школа біблійної душеопіки;
  • EMPOWER (Емпавер) Школа жіночого лідерства;
  • ΜΑΘΗΤΉΣ (Матетес) Школа учнівства.

 

У студентів бакалаврату та більшості шкіл вже відбулася перша сесія. Студентки школи EMPOWER розпочнуть своє навчання 9 листопада.

 

За цей час ми встигли поспілкуватися з деякими першокурсниками бакалаврату. Більшість із них відзначили відкритість викладачів, приємну та дружню атмосферу як між студентами, так студентами і викладачами.

 

«Мені подобається, що викладачі відкриті до комунікації зі студентами та зацікавлені в предметі, який викладають. В семінарії дуже приємна атмосфера, групи дружні між собою», —  поділилася своїм враженням студентка програми «Підліткове та молодіжне служіння».

 

Протягом навчання дійсно важливе і якісне викладання, і дружня атмосфера, підтримка від викладача та інших студентів. Студенти завжди можуть отримати пораду та підтримку від пастора чи директора програми не тільки в період навчання на кампусі.

 

Радіємо усім студентам, молимося, щоб вони дійшли до випуску з таким завзяттям, з яким розпочали навчання!