Три осінні дні, 27-29 жовтня, незважаючи на прохолодну похмуру погоду, Київська богословська семінарія була наповнена теплим жіночим спілкуванням, радісним сміхом, змістовними дискусіями та роздумами на важливі духовні теми. 
На жіночу конференцію прибуло близько 100 учасниць з різних частин України та з США . Цьогорічна конференція мала назву «Сита Пані». 

Сита Пані – Божа улюблена донька, яка має духовну основу у Ісусі Христі, росте духовно та плекає вдячність.

Головними спікерами конференції були наші гості з США: Синтія Хестер та Джені Швінк. 

Пані Синтія – випускниця Даласької богословської семінарії, магістр християнської освіти з багаторічним досвідом у  жіночому служінні. 
Пані Джені – викладачка Біблії, більше п'ятнадцяти років навчає індуктивному методу вивчення Писання. Протягом десяти років щомісячно проводить зустрічі для жінок та щорічні жіночі конференції. 

Синтія Хестер ділилася з учасницями власним життєвим досвідом спілкування з Богом, коли вчилась довіряти Богу, як Небесному Батькові; пояснювала на основі Писання, що означає для жінки бути прийнятою Божою улюбленою донькою та наскільки прекрасними Він їх створив (Пс. 139:13-14, 16).

Синтія нагадала слухачкам про те, що тільки тоді, коли жінка духовно вкорінена у Христі, вона має сили пройти усі випробування, які трапляються у житті. А  духовно рости можна лише тоді, коли постійно наповнюєш себе Божим Словом.  Важливими елементами духовного зростання є прощення та вдячність. Вибираючи прощення та вдячність, жінці  легше жити у свободі.

 

Шукайте прощення, якщо Ви образили. Прощайте, коли образили Вас. Незалежно від обставин та почуттів, виберіть бути вдячними.

Джені Швінк зосередила увагу жінок на важливості молитовного життя людини. Особливо важливість молитви у важкі часи. Джені давала практичні поради, як зосередитись на молитві, що таке молитовні роздуми та допомагала зрозуміти, як бути близькою з Богом через молитву, сповнену роздумів над Божим Словом, зосередженою на Божій присутності.

Окрім семінарів, учасниці мали можливість відвідати майстер-класи присвячені темам, які цікавлять майже кожну жінку: приготування смачних салатів, догляд за собою, як добирати одяг для власного гардеробу,  а також творчість. 

Увечері на жінок чекали веселі ігри,  запашний чай зі смаколиками, перегляд фільмів та дружнє спілкування. 

В останній день учасниці конференції отримали подарунки, серед яких була і збірка пуританських молитов та духовних роздумів “Долина бачення”.